Prispevajte tudi vi!

nosilca:
Gibanje Gibanje Nase zgodbe Nase zgodbe Nase delo Nase delo Drugi o nas Drugi o nas Podporniki Podporniki Poskodbe Poskodbe

Ekipa Heavy Rescue Slovenia velikodušno predala donacijo Zavodu VOZIM

09. 04. 2018, Kategorija: Novice

Zavod Vozim smo sodelovali na gasilskem sejmu Heavy Rescue Slovenia, kjer smo za naše delo prejeli tudi donacijo v višini 1.000 evrov.

Zavod VOZIM smo za vikend sodelovali na dvodnevnem gasilskem sejmu v organizaciji Heavy Rescue Slovenia v ljubljanskem BTC-ju. Šlo je za dvodnevno izobraževanje in usposabljanje gasilcev ter prvih posredovalcev ob prometnih nesrečah, vzporedno s tem pa se je odvijal tudi sejem gasilske opreme. Zavod VOZIM smo se na prizorišču predstavili s svojo stojnico, kjer smo obiskovalcem predali informacije o našem delu, preizkusili so lahko »Drunk busters« očala ter naletne tehnice.

V petek je predstavitev našega delovanja in svojo osebno zgodbo predstavila ambasadorka prometne varnosti Barbara Slaček, s strani ekipe Heavy Rescue Slovenia pa tudi prevzela donacijo v višini 1.000 evrov. Še enkrat se iskreno zahvaljujemo za podarjeno donacijo, ki bo vsekakor pripomogla k temu, da o pomenu prometne varnosti ozavestimo še večje število mladih.

V soboto se nam je na dogajanju pridružil predavatelj, poškodovanec v prometni nesreči, Žiga Breznik, kjer je z udeleženci sejma delil svojo osebno zgodbo – življenje pred prometno nesrečo, samo prometno nesrečo ter življenje po njej. Zahvalil se je vsem gasilcem in posredovalcem, ki ob prometnih nesrečah rešujejo življenja ter poudaril, kako pomembno je njihovo delo.

Še enkrat hvala ekipi Heavy Rescue Slovenia za omenjeno donacijo ter vsem gasilcem in posredovalcem ob prometnih nesrečah, ki rešujejo življenja.

Novice

novejše starejše