Prispevajte tudi vi!

nosilca:
Gibanje Gibanje Nase zgodbe Nase zgodbe Nase delo Nase delo Drugi o nas Drugi o nas Podporniki Podporniki Poskodbe Poskodbe

Prvi delavnici v sklopu projekta (P)ostani varen motorist

23. 04. 2018, Kategorija: Novice

V soboto, 21. aprila sta v sklopu projekta (P)ostani varen motorist sočasno potekali kar dve delavnici za motoriste.

Skladno z začetkom motoristične sezone smo Zavod VOZIM začeli s prvimi preventivnimi prometnimi delavnicami za motoriste. Žal, kot so pokazali tudi prvi pomladni dnevi, motoristi ostajajo ena izmed najbolj rizičnih skupin udeležencev v prometu, zato želimo s projektom (P)ostani varen motorist o pomenu varne vožnje ozavestiti čim večje število motoristov po različnih regijah po Sloveniji.

To soboto, 21. aprila sta sočasno potekala dva dogodka in sicer »Dan varne vožnje« za motoriste na Poligon Ljubečna ter dogodek »Varno v motoristično sezono« v organizaciji SPV Občina Hrpelje – Kozina v sodelovanju s policijsko postajo Kozina ter moto klubom CC Riders. Na Ljubečni je svojo zgodbo z motoristi delil naš poškodovanec, predavatelj Franc Ivenčnik, v Kozini se jim je pridružil Matej Lednik, sodelovali pa so tudi policisti, reševalci motoristi ter gasilci. Po zaključku predavanja je potekal tudi praktični del, kjer so se motoristi na poligonu preizkusili v obvladovanju različnih situacij z motorjem.

Vsem motoristom želimo srečno in varno motoristično sezono!

Novice

novejše starejše