Prispevajte tudi vi!

nosilca:
Gibanje Gibanje Nase zgodbe Nase zgodbe Nase delo Nase delo Drugi o nas Drugi o nas Podporniki Podporniki Poskodbe Poskodbe
Naše zgodbe Kako se nam pridružite?

Kako se nam pridružite?

Verjamemo, da lahko s takšnim pristopom prispevamo k izboljšanju črne statistike na naših cestah. Se tudi vi vidite v tej vlogi?

Vedno radi slišimo nove zgodbe, zato v svoje vrste vabimo nove predavatelje, ki bi želeli s svojo zgodbo vplivati na večjo varnost v cestnem prometu. Če ste aktivni, kreativni, imate voljo in si želite, da bi čim manj mladostnikov prebolelo izkušnjo, ki ste jo doživeli sami – se nam pridružite! S svojo zgodbo lahko mladostnikom predstavite nov pogled na vožnjo in življenje.

Želite sodelovati v najbolj razširjenem slovenskem gibanju za večjo varnost v cestnem prometu med mladimi? Ste zaradi prometne nesreče na invalidskem vozičku, ste izgubili nogo ali roko, si poškodovali možgane? Ste morebiti partner ali bližnji poškodovanega oziroma ste zaradi prometne nesreče utrpeli izgubo bližnjega? Ali pa želite aktivno soustvarjati projekt kot prostovoljec?

Prosimo izpolnite obrazec.