Prispevajte tudi vi!

nosilca:
Gibanje Gibanje Nase zgodbe Nase zgodbe Nase delo Nase delo Drugi o nas Drugi o nas Podporniki Podporniki Poskodbe Poskodbe
Podpirajo nas Sodelujemo z Postanite naš podpornik SMS donacija

Postanite naš podpornik

Se tudi vaše življenje vrti hitro? Ste razpeti med družino, prijatelji, službo, avtomobilom, …?

Na cesti se lahko življenje odvrti še hitreje. Dovolj je že trenutek nepazljivosti. Usoda nam lahko v hipu spremeni življenje in prepreči, da ga nadaljujemo kot smo ga bili vajeni. Že majhna nepazljivost nas lahko prikrajša za tisto, kar se nam zdi nenadomestljivo in nam na pot postavi ovire, ki jih ni lahko preseči. Kar naenkrat sicer vsakdanje, majhne stvari postanejo veliki izzivi, s katerimi se ni lahko soočiti brez lastne trdne volje in pomoči drugih. Usodni trenutek, ki zaznamuje celo življenje, se lahko zgodi vsakemu izmed nas, saj je potencialna žrtev vsak udeleženec v cestnem prometu. A še vedno se veliko voznikov problema nepazljivosti in varnosti v cestnem prometu ne zaveda ali mislijo, da lahko nesreča doleti samo “druge”.

Prav “drugi” so se odločili zaupati svoje zgodbe in izkušnje, da bi tako preprečili še več nesrečnih udarcev usode ter prispevali k ozaveščenosti javnosti o posledicah prometnih nesreč s hudimi telesnimi poškodbami. Pretresljive zgodbe posameznikovih v hipu popolnoma spremenjenih življenj z nezlomljivo voljo, trudom in veliko pozitivnosti dokazujejo, da je navkljub težkim in tragičnim dogodkom še vedno mogoče polno živeti naprej ter s skupnimi močmi premostiti tudi najtežje ovire ... Hkrati pa se trudijo, da bo sporočilo tistih, ki zaradi prometnih nesreč zaznamovani s trajnimi posledicami , spremenilo tudi pogled javnosti in predvsem mladih voznikov na pomen varnosti v cestnem prometu.

 

Ste pripravljeni prispevati k večji prometni varnosti na naših cestah? In reševati življenja?

Podprite gibanje “Še vedno vozim, vendar ne hodim”. Prispevajte k večji ozaveščenosti javnosti in mladih voznikov o trajnih posledicah prometnih nesreč! Posamezniki, ki smo jih preživeli, svoje izkušnje prenašamo naprej. Pomagamo spreminjati zavedanje in srca mladih ter ustvarjamo varno vožnjo kot vrednoto. Zavzemamo se, da bi vsak mladostnik med 15. in 20. letom starosti slišal zgodbo sovrstnika, ki je doživel prometno nesrečo in utrpel hude telesne poškodbe. Razbijamo tabuje in se trudimo, da naše zgodbe ne bi postale zgodbe vseh ostalih udeležencev v cestnem prometu.

Prispevajte za večjo ozaveščenost tudi vi!

Prosimo izpolnite obrazec.


Prepričajte se, da se naša in vaša vizija povečanja varnosti v cestnem prometu skladata.

Preberite si našo vizijo