Prispevajte tudi vi!

nosilca:
Gibanje Gibanje Nase zgodbe Nase zgodbe Nase delo Nase delo Drugi o nas Drugi o nas Podporniki Podporniki Poskodbe Poskodbe

Ob zaključku šolskega leta

26. 06. 2017, Novice

Tudi šolsko leto 2016/17 preživeto z vami je bilo nepozabno: več kot 11.000 mladostnikov vas je na 154 delavnicah prisluhnilo našim zgodbam! Hvaležni smo, da ste si vzeli čas in verjamemo, da boste z vtisi naših delavnic "Še vedno vozim - vendar ne hodim" preživeli lepe in varne poletne počitnice.

Več o našem delu si lahko ogledate na priloženem videu.

Ker #MislimVarno, za alkohol in druge prepovedane psihoaktivne snovi v prometu ni prostora!

11. 06. 2017, Novice

Z današnjim dnem se zaključuje nacionalna preventivna akcija »ALKOHOL, DROGE IN PSIHOAKTIVNE SNOVI – PREMISLI! ALKOHOL UBIJA!« namenjena ne zgolj voznikom, ampak tudi kolesarjem, motoristom in pešcem – skratka vsem udeležencem prometa.

#MislimVarno v Kranju

29. 05. 2017, Novice

V nedeljo, 28. maja, smo se pridružili pestremu dogajanju na Scottovem kolesarskem dnevu v Kranju in zbrane opozarjali na pomen varnosti kolesarjev.

Zavzemamo se

da z inovativnim in pozitivnim pristopom pripovedi osebnih izkušenj o prometni varnosti, vplivamo na mlade, spreminjamo njihova srca in njihov pogled na promet ter ustvarjamo varno vožnjo kot pozitivno vrednoto.

Svoje izkušnje želimo vsako leto prenesti celi generaciji bodočih in mladih voznikov med 15. in 22. letom starosti, ki so hkrati ena najbolj rizičnih skupin v cestnem prometu.

prs
Prijava na novice

Prijavite se in obveščali vas bomo o naših aktivnostih.

Podporniki

Sodelujemo z