Prispevajte tudi vi!

nosilca:
Gibanje Gibanje Nase zgodbe Nase zgodbe Nase delo Nase delo Drugi o nas Drugi o nas Podporniki Podporniki Poskodbe Poskodbe

Novo poglavje

13. 09. 2017, Novice

Veseli in ponosni smo, da bo preventivni program »Še vedno vozim – vendar ne hodim«  po imenom »Još uvek vozim« kmalu prispeval k izboljšanju prometne varnosti mladih v Federaciji Bosni in Hercegovini.

VAREN začetek šolskega leta

01. 09. 2017, Predavanja

Nekaj manj kot 180.000 otrok in mladostnikov se je 1. septembra vrnilo v šolske klopi. Tudi za voznike je 1. september čas, ko se moramo ponovno zavesti prisotnosti najmlajših/mlajših udeležencev v prometu in njihove ranljivosti.

David Razboršek med 14 udeleženci treninga v Ameriki

28. 08. 2017, Novice

28. avgusta 2017 se je v Memphisu ZDA končalo dvotedensko izobraževanje ter razvijanje načrtov na področju prometne varnosti, pod okriljem mednarodne organizacije Global Alliance of NGOs for Road Safety ter s podporo podjetja FedEx Express.

Zavzemamo se

da z inovativnim in pozitivnim pristopom pripovedi osebnih izkušenj o prometni varnosti, vplivamo na mlade, spreminjamo njihova srca in njihov pogled na promet ter ustvarjamo varno vožnjo kot pozitivno vrednoto.

Svoje izkušnje želimo vsako leto prenesti celi generaciji bodočih in mladih voznikov med 15. in 22. letom starosti, ki so hkrati ena najbolj rizičnih skupin v cestnem prometu.

prs
Prijava na novice

Prijavite se in obveščali vas bomo o naših aktivnostih.

Podporniki

Sodelujemo z