Prispevajte tudi vi!

nosilca:
Gibanje Gibanje Nase zgodbe Nase zgodbe Nase delo Nase delo Drugi o nas Drugi o nas Podporniki Podporniki Poskodbe Poskodbe

Zavod VOZIM in varstvo osebnih podatkov

24. 05. 2018, Novice

V veljavo je stopila Splošna uredba o varovanju osebnih podatkov.

Koroški mladi z odličnimi predlogi po posvetu Heroji furajo v pižamah

22. 05. 2018, Novice

Današnji posvet v okviru projekta »Heroji furajo v pižamah« je že drugi po vrsti v letošnjem letu, ki je z namenom zmanjšanja voženj pod vplivom alkohola med mladimi združil predstavnike koroških občin z mladimi in strokovnjaki.

Heroji furajo v pižamah osvajajo nove slovenske regije

16. 05. 2018

Gornja Radgona, 16. 5. 2018 – Z današnjim posvetom v Gornji Radgoni se začenjajo nove aktivnosti v okviru iniciative »Heroji furajo v pižamah« za izboljšanje prometne varnosti mladih in zmanjšanje pitja alkoholnih pijač med mladimi Zavoda VOZIM in Zavarovalnice Generali, ki je bila lani odlično sprejeta tako med mladimi in strokovnjaki kot tudi predstavniki lokalnih skupnosti. Letos se bodo herojske aktivnosti odvijale v kar štirih regijah, v Pomurski, Koroški, Gorenjski in Notranjsko-primorski regiji.

Zavzemamo se

da z inovativnim in pozitivnim pristopom pripovedi osebnih izkušenj o prometni varnosti, vplivamo na mlade, spreminjamo njihova srca in njihov pogled na promet ter ustvarjamo varno vožnjo kot pozitivno vrednoto.

Svoje izkušnje želimo vsako leto prenesti celi generaciji bodočih in mladih voznikov med 15. in 22. letom starosti, ki so hkrati ena najbolj rizičnih skupin v cestnem prometu.

prs
Prijava na novice

Prijavite se in obveščali vas bomo o naših aktivnostih.

Podporniki

Sodelujemo z